ליקב סה"כ כ 200 דונמים של כרם בהם נטענו יותר מעשרה זנים שונים (קברנה סוביניון, גרנאש, סירה, סוביניון בלאן, פטי ורדו, מרלו, טוריגה נסיונל, מורבדר, גרנאש בלאן, רוסאן, ורדליו ומוסקט קנלי). אנחנו נמצאים בתהליך מתמשך של בחינת זנים וקלונים שונים בכרם שלנו במטרה למצוא את השילובים המתאימים ביותר לאזור ולתפישתנו.
לצד החיפוש אחר איכות ואופי הענבים, הטיפול בכרם מכוון לשמירה מרבית על השונות הטבעית שבאזור ועל קיום איזון אקולוגי ארוך טווח בכרם וסביבתו. לשם כך אנחנו ממעיטים בריסוסים בכלל ובפרט בריסוסים סינתטיים ומעודדים התפתחות צומח וחי מקומיים לצדן של הגפנים.
בחירת הזנים והקלונים נעשית בתהליך מתמשך מתוך מחשבה למצוא את השילובים המיטביים לאזורינו ולתפישת עולמינו.
אורי למד ב- Oregon State University תואר ראשון ושני במדעי התסיסה (Fermentation Science)
את ניסיונו המקצועי צבר בין השאר ביקב Joseph Phelps בקליפורניה וביקב צרעה. אורי החל לעבוד ביקב שאטו גולן בשנת 2001 ובמהלך שנת 2004 הצטרף כשותף.
צוות היקב המסור שואף למצויינות ויחס אישי וחם בכל תחומי הפעילות השונים.
אנו מזמינים אתכם לבקר בשאטו גולן ולהכנס לעולם ייצור היין כפי שרק שאטו גולן תוכל לשתף. לשמוע על היקב ועל ההיסטוריה המפוארת שלו, על תהליך ייצור היין הייחודי שפיתחנו לאורך השנים ועל הסודות שלנו ליצירת יין יוצא דופן בטעמו וקסמו.